R.A.I. Angyaltanfolyamok

2020.05.14

Angyal I. – Élet az Angyalokkal – Tanfolyami díj: 14.500 Ft - INDUL: szervezés alatt.

A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!Angyalokkal az életünkben (Angyal 1/B)* – Tanfolyami díj: 15.500 Ft - INDUL: szervezés alatt.

Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

*Előfeltétel: R.A.I. Angyal I. tanfolyam elvégzése (oklevél bemutatása szükséges!)Angyal II.** – Tanfolyami díj: 21.500 Ft

A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitol segítséget kérhetünk életfel-adatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

**Előfeltétel: R.A.I. Angyal I/B. tanfolyam elvégzése (oklevél bemutatása szükséges!)


JELENTKEZEM


A tanfolyamok helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

forrás: R.A.I.