Thai talp és kézmasszázs tanfolyam

2020.05.14

A tanfolyam ára: 40.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 36.000 Ft


Jelentkezési határidő: szeptember 13!


Időpont: szeptember 27-28!


Hétvégi képzés: 2 nap

A tanfolyam időtartama: 18 óra


• péntek: 16:00 – 20:00

• szombat: 09:00 – 20:00


Jegyzet ára: 2.000 Ft


Az ősi thai talpmasszázs egy holisztikus gyógyító technika, amely testi-lelki harmóniát és egyensúlyt biztosít. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energia-blokkok feloldását, az energia szabad áramlását. A 10 fő energia csatorna a fejtetőtől a talpakig futnak, ahol akupresszúrás pontokban érnek véget. Ezeknek a csatornáknak, pontoknak a stimulálásával képesek vagyunk a test-lélek egyensúlyát visszaállítani.


A masszázs hatására megnyugszik a lélek, felfrissül a talp és a láb. Javul a vér- és nyirokkeringés, a méreganyagok intenzíven távoznak a szervezetből. A thai talp és lábmasszázzsal számos betegség tünetei enyhíthetők, vagy gyógyíthatóak. Az immunrendszer erősödik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.


A talpon és lábon mintegy 7.200 idegvégződés található, melyek a belső szervekkel, az egész testtel kapcsolatban állnak, így a masszázs serkenti a különböző szervek funkcióit.


A masszázs során kézzel és egy speciális thai masszázsbottal (kisdoktor) dolgozunk.


A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek egy kb. 60 perces komplett thai talpmasszázst önállóan elvégezni.


Amire szükség van:

  • 2 db normál méretű törülköző
  • masszázskrém vagy olaj
  • kényelmes ruházat (a térdet szabaddá tudjuk tenni)
  • zokni, papucs

Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján


Jelentkezés előfeltétele: nincs


A képzés tematikája

Masszázs elmélet (3 óra):

  • thai masszázs eredete
  • energiapályák (Sen Lines) és kezelési pontok
  • a masszázs hatásmechanizmusa
  • a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (15 óra):

  • a talp és láb masszírozása
  • a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás.

Oktató: Belányi-Sztraka Éva


Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!


Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.


JELENTKEZEM


A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!