Kedves Látogatónk!

 

Szeretettel köszöntünk honlapunkon!

 

Talán úgy tűnik, hogy ez is egy szokványos webáruház, de higgyék el ez attól sokkal több!


Hogy miért? Néhány mondatban elmondom.

Itt ugyan nem kötelező regisztrálni, nincs semmiféle kötöttség vagy elvárás, 

de azokat a kedves vásárlóinkat, akik úgy döntöttek, hogy a Törzsvásárlói kedvezményklubunkba regisztrálnak, extra kedvezményekkel jutalmazzuk meg.


Törzsvásárlóink az egyik kedvezményünkkel már 10-50% -al olcsóbban vásárolhatnak a webáruházunkban.

 

A másik kedvezményünkkel pedig aktívabb klubtagjaink, egy kiemelten magas kereseti lehetőséget is elérhetnek.


Jutalmazzuk még a termékeinkre leadott értékeléseket, hozzászólásokat is.Ezeken kívül még sok más izgalmas lehetőség is vár klubtagjainkra, amivel még több előnyre tehetnek majd szert.


 

A továbbiakban ezekről írunk!

 

Amennyiben szeretne tartósan 10-50% -os kedvezménnyel  vásárolni több ezer jó minőségű termékből, miközben még pénzt is tud keresi, akkor  olvasson tovább!

 

 

Néhány mondatban rólunk!

 

A Nap-Ház Natura Egészségközpont már több mint tíz éves múltra tekint vissza. Megalapításának célja az volt, hogy az egészséges életmódra ösztönözzön, és segítsük a hozzánk forduló emberek testi -lelki harmóniájának megvalósítását.

 

Ez a küldetés tíz jó barát nemes jó szándékú összefogásával indult.

Ez idő alatt nagyon sok embernek tudtunk segíteni, hogy helyreállítsák egészségüket és  megtalálják önmagukban a testi-lelki harmóniát.

E tíz éves sikeres segítőmunka eredményekén mára eljutottunk odáig, hogy létre hozzuk ezt az internetes platformot, amellyel még több emberhez tudjuk eljutni termékeinket és szolgáltatásainkat. 

Webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy kielégítsük az egyre növekvő igényeit azon kedves vásárlóinknak, akik szeretnének egészségesebben és boldogabban élni, és ehhez jó minőségű élelmiszereket, táplálék kiegészítőket és minden, az egészséges élethez szükséges terméket, szolgáltatást a lehető legkedvezőbb áron megvásárolni.

Bár nálunk már több ezer jó minőségű termék megvásárolható, mégis kínálatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább tetsző termékeket és szolgáltatásokat.

Legfőbb célunk az, hogy minden ember számára elérhetővé tegyük az egészséges jó minőségű élet lehetőségét, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron.

Ezért megalkottuk a mindenki által ingyenesen elérhető, internet alapú vásárlói közösséget létrehozó rendszert, amelynek használatával mindez kitűnően megvalósítható.

Webáruházunkban Törzsvásárlóink akár 50% kedvezménnyel is hozzájuthatnak a havi szükségleteikhez, és ezzel több 10.000 vagy akár több 100.000 Ft -ot is megtakaríthatnak havonta a webáruházunk használatával.

 

Hogyan lehetséges ez?

Egy precízen kidolgozott, törzsvásárlói program segítségével.

Webáruházunkban a regisztrált vásárlóink részére, egy egyedülálló Törzsvásárlói programot dolgoztunk ki, melynek segítségével hónapról hónapra egyre kedvezőbb áron tudnak hozzájutni kedvenc termékeihez és szolgáltatásaihoz.


Hogyan is működik ez a rendszer?

 

A Webáruházunkban történő vásárlások alkalmával, a regisztrált vásárlóink kedvezménypontokat kapnak, melyeket a következő vásárláskor kedvezményként felhasználhatnak, így csökkentve a számlájuk végösszegét.

Törzsvásárlóként azonban tovább is ajánlhatják a webáruházunk lehetőségeit  a webirodájukban elérhető saját ajánlói linkjüknek elküldésével ismerőseiknek, melynek eredményeként az ismerősök vásárlásai után is pontokat kaphatnak a pontgyűjtő tárcájukba.

A regisztrált ismerős hasonlóképen további ajánlásokat tehet, és így ő is pontokhoz juthat az általa regisztrált ismerősei vásárlásai után is.

De pontokat nem csak a saját ismerősei vásárlásai után, hanem akár az egész webáruház forgalmából is kaphat.

Ez struktúrától és forgalomtól függően több százezer, de akár több millió kedvezménypont is jelenthet havonta!

Ez így elsőre talán egy kicsit hihetetlenül hangzik, ezért egy táblázattal illusztráljuk, hogyan lehetséges.

A példa csak tájékoztató jellegű a valóságban természetesen másképpen alakul majd!

De ha a példa szerint alakulna, akkor ezek a számok jönnének ki eredményül.

Az alábbi táblázatban ábrázoljuk, egy 20 szintig felépült struktúra pontképzésének alakulását.
A példánkban minden törzsvásárló havonta nettó 10.000 Ft -ért vásárolt, és minden törzsvásárlóhoz két új törzsvásárló csatlakozott. Az első szinten 2 vásárló a második szinten 4 a harmadik szinten 8 és így tovább duplázódva tovább egészen a 20 -as szintig.

A program a hónap végén összesíti a vásárlásokat, és minden törzsvásárlónak a saját struktúrájának forgalma szerint kiosztja a kedvezménypontokat.

Példánkban a 0 szinten lévő törzsvásárló az adott hónapban 6 962 680 Kedvezménypontot kap, amit a következő hónapban részben vagy egészben felhasználhat a vásárlásai értékének csökkentésére.

Dönthet azonban úgy is, hogy a kedvezménypontjai egy részét (max.50%) jutalékra váltja át, és az adózás szabályainak betartásával kiutalását kérheti.

 

A vásárlás értékének csökkentésénél 1 kedvezménypont 1 Ft -al csökkenti a számla nettó végösszegét.

A kedvezménypontok legfeljebb a számla bruttó végösszegének 50% -áig használhatók fel!

A kedvezménypontok jutalékra váltásánál 1 kedvezménypont 0.75 Ft -ra váltható át.


Vásárolni természetesen regisztráció nélkül is lehetséges, így azonban kedvezménypontok nem gyűjthetők.


Amennyiben tájékoztatónk elnyerte tetszését és ki szeretné próbálni rendszerünket, kérjük regisztráljon!


A további tudnivalókról kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót!